Deprecated: wp_smush_should_skip_parse on kehotettu välttämään versiosta 3.16.1 lähtien! Käytä sen sijaan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/hilmac1a/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Minusta | Markkinointi HilMa Lappeenranta
Deprecated: wp_smush_should_skip_parse on kehotettu välttämään versiosta 3.16.1 lähtien! Käytä sen sijaan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/hilmac1a/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Markkinointi HilMa 

HilMa on nimenomaan yrityksen markkinointikumppani. Yhdessä asiakkaan kanssa katsotaan, mitä markkinoinnin toimenpiteitä pitää ja kannattaa tehdä ja toteuttaa. Mitä markkinoinnin toimintoja kannattaa ulkoistaa ja mitä ei. Teen sisältöjä yritysten kotisivuille ja yhteistyökumppanin kanssa toteutamme myös kokonaisia kotisivustoja ja verkkokauppoja. Lisäksi teen some-suunnitelmia, -strategioita ja sisältöjä.

Asiakkaani ovat lähinnä Etelä-Karjalan alueelta sekä pääkaupunkiseudulta. 

 

Miten tässä nyt näin kävi?

Markkinoijan taival

Ensimmäiset markkinoinnin ja myynnin hommat aloitin paikallisen, perustamamme Amerikkalaisen jalkapalloseuran tiimoilta Lappeenrannassa.

Ja ihan kuin niissä hommissa ei olisi ollut vielä riittävästi haastetta nuorelle naisihmiselle, niin järjestin myös itse lähes kokonaan ottelutapahtumatkin. Helsinkiin muutettuanikin jenkkifutishommat seurasivat mukana, ja pääsin vastaamaan Vaahteraliigan loppuotteluiden järjestelyistä sekä omalta osaltani vastaamaan myös Jenkkifutiksen EM-kisojen käytännön järjestelyistä. Noissa hommissa tulikin monta repullista käytännön markkinointioppeja tulevaa työelämää varten.

Markkinoinnin parissa on nyt vierähtänyt kohta 30 vuotta. Intohimoni markkinointia kohtaan ei kuitenkaan ole matkan varrella hiipunut, sillä ala on kehittynyt ja muuttunut vuosien varrella paljon, joten koko ajan on saanut olla korvat höröllä ja silmät valppaana, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Parasta matkan varrella ovat tietysti olleet ihmiset ja tiimit, joissa olen saanut työskennellä. Ja markkinoijallahan ei kahta samanlaista päivää ole. Se asia on niitä harvoja muuttumattomia asioita vuosien varrelta, ja se on mukavaa se.

Nykyisin vapaa-aika kuluu erilaisissa vapaaehtois- ja luottamustehtävissä, remontti- ja pihahommissa sekä perheen ja ystävien kesken.

 

 

Yrittäjä Mia Hiltunen HilMa Oy

Kuvaaja: NXM Foto / Nelli