Nettisivusto on hyvä paikka keskittää kaikki tieto, mitä yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista on olemassa. Se miten ne tiedot sinne järjestetään niin että tärkeimmät tiedot löytyvät ensin, eikä viiden klikkauksen takaa, on ratkaisevaa. 

Nettisivusto on vähän kuin vaatehuone, jossa käytetyimmät tavarat ovat näkyvillä ja helpoimmin otettavissa käyttöön, ja vastaavasti käyttökelvottomat tai auttamattomasti vanhentuneet tavarat poistetaan.

Nettisivujen päivittäminen – kuinka usein ja miksi

Nettisivuston päivittäminen ja ylläpitäminen on jatkuva prosessi. Ei se tarkoita, että joka päivä pitää jotain päivittää, mutta jos haluat, että sivustosi pysyy kiinnostavana, niin silloin se tarkoittaa sen säännöllistä ylläpitoa. Tässä auttaa sivustolle asennettu analytiikka

Linkitykset

Nettisivuilta kannattaa jakaa sisältöä sosiaaliseen mediaan. Sivusto päivittyy, some-virta pysyy aktiivisena ja linkitys nettisivuston sekä somen välillä on aktiivinen.

Yhteydenotto mahdollisimman vaivattomaksi

Nettisivustolta on oltava helppo, nopea ja näkyvä tapa ottaa yhteys yritykseen. Eli pelkkä ”Yhteystiedot”- sivu ei riitä, vaan tarvitaan useampi nopea linkki eri sivuilta, lisäksi yhteydenotto-lomake ja tarvittaessa chattibotti. 

Hakukoneoptimointi  – SEO

Sivuston hakukoneoptimointi (SEO) rakennetaan samaan aikaan sivuston sisällöntuotannon kanssa. Sivuston nopeus, sisältö ja linkitykset saadaan kuntoon sitä mukaa kuin se valmistuu. Nettisivujen analytiikkatyökaluna kannattaa olla ainakin Google analyticsKannattaa seurata analytiikkaa, että mikä sivustolle houkuttaa ja mistä sivustolle löydetään.

Ota yhteys, jos yrityksesi tarvitsee kokonaan uuden nettisivuston, tai vain sivuston yksittäisten osien päivitystä.

HilMa Oy tekee yhteistyössä Amanda Visualsin kanssa nettisivustoja alusta loppuun Avaimet käteen-periaatteella.

hilma@hilmaoy.fi

Referenssejä tekemistämme nettisivustoista

Asiakkaamme, Esa Kontinen rakennusliike, Eperak Oy, antoi HilMa Oy:lle ja Amanda Visualsille lähes vapaat kädet uusien nettisivujensa tekemiseen. Uudet sivut ja uusi sisältö.

 

HilMa Oy ja Amanda Visuals rakensivat näyttävät ja informatiiviset nettisivut Maansiirto- ja Kuljetusliike Veljekset Ovaskalle avaimet käteen periaatteella. Yritys on saanut positiivista palautetta asiakkailtaan hyvistä nettisivuista.

DYP International ja DBC

Monikielinen konsulttisivusto DYP International sekä sivuston sisälle rakennettu monikielinen DBC eli DYP Business Cloud kokonaisuus metallialan kustannuslaskentasovellukselle.

Yhteistyössä Amanda Visuals ja HilMa Oy.